1 Answers
Η παραγωγή οίνου από σταφύλια υπάγεται στον ΚΑΔ 11.02 και είναι μεταποιητική δραστηριότητα. Για την έναρξη λειτουργίας του οινοποιείου απαιτείται γνωστοποίηση λειτουργίας σύμφωνα με το ν.4442/2016 (κεφάλαιο ΣΤ και Θ) και την ΚΥΑ Αριθμ. οικ. 32790/392/Φ.15 (ΦΕΚ1061/Β/28-3-2017 σύμφωνα με την οποία οι βιομηχανίες τροφίμων υπάγονται στη διαδικασία γνωστοποίησης λειτουργίας
Στη διαδικασία γνωστοποίησης λειτουργίας τα δικαιολογητικά δεν υποβάλλονται Δ/νση Δ/νση Ανάπτυξης της οικίας Περιφέρειας αλλά φυλάσσονται στην εγκατάσταση